keskiviikko 29. elokuuta 2012

Spot of Tea

Viime lauantaina toteutui pitkäaikainen haave, pääsin elämäni ensimmäiseen rp-tapaamiseen! Oli ihana tavata iso joukko samanhenkisiä ihmisiä, naisia joista suurimman osan jo "tiesin/tunsin" fb:n tai blogistanian kautta. Kun vain oma fyysinen olo olisi ollut parempi niin olisi voinut viipyä pidempään. Odotankin jo innolla seuraavaa tapaamista Mialla. Ja junat ym kulkee mm Lahti-Helsinki väliä ahkerasti, joten mistä sitä tietää jos vaikka joitain ihania tapaisi tässä välilläkin!

Tapaamisessa järjestettiin pieni, tai ei se pakettien koosta ja sisällöstä päätellen mikään pieni ollut, vaihto. Minun valmistelemani paketin sai Kirsi. Pistelin mielestäni suloisen gazette94 freebie oravasydämen, viime jouluksi tein hänen porosydämensä. Pakettiin mukaan lähti myös neulomani sukat, jotka saivat Kirsin todella iloisiksi. Sukat on neulottu Novitan marjaretki sarjan mustikka-sävyllä. Kuvia paketista Kirsin blogissa.

Itse sain Danielan valmisteleman paketin. Ja se aiheutti aivan varmasti sydämen välilyöntejä!!

Paketissa oli Danielan pistelemän samplerin koristama ihan rasia, josta löytyi käpyjä, hänen huovuttamiaan tammenterhoja jne. Tiedän jo minne muutama tammenterho päätyy, yksi syksyaiheinen pistely kaipasi juuri tuollaista "finishing touchia" =)


Paketissa oli myös syksyista viimeistelykangasta, DMC:n variegations lankoja, ihana virkattu/huovutettu kukkanen ja pistelykankaita. Noista syntyy taatusti jotain valloittavaa...


Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpinä, sieltä löytyivät nämä ihastuttavat linnut, jotka pääsivät heti häkkeihin ja esille!


Tässä joku aika sitten päätin yllättää Outin. Vaikka kuinka yritin sanoa ettei yllätystä tarvitse "maksaa" yllätyksellä, odotti minua Pinsiössä paketti rp-tapaamisen emännältä. Paketissa oli juuri sillain sopivasti rustiikkinen puinen liitutaulu-sydän, tilkkukangasta (olen tekemässä tilkkupeittoa) ja Outin tekemä aivan UPEA kortti! Big Ben-mallin nappasin korista jonka Outi laittoi esille ja josta sai ottaa mukaansa jos löysi jotain itseä miellyttävää.


Tässä lähikuvia ihanasta pinkistä leidistä!Pinsiössä aloitin pistelemään LHN:n Spot of Tea mallia, jonka sain eilen illalla valmiiksi. Nyt se odottaa viimeistelyä. Todennäköisesti siitä tulee pinkeep-tyylinen taulu. Kankaana käytin käsinvärjättyä opalescent pellavaa.
Edit: Spot of Tea mallista löytyy kaksi eri versiota aiheesta. Löytyy paremmin nimellä Spot of Coffee. Mallit eroavat toisistaan hieman, teessä on teatime-teksti ja teepannu, kahvissa on coffeetime ja kahvipannu. Ei ihan uusi ohje, sillä on julkaistu vuonna 2004. Tämä malli lähtee seuraavaksi Outille!


6 kommenttia:

 1. Aah, liikenisikö sinulta tuo LHN-teemalli lainaksi? Multa puuttuu, ja on niin ihana! Nopeasti sen olet pistellyt kivuista huolimatta.

  Tuo Daniela on niin älyttömän ahkera noiden ylläripakettien kanssa, paljon itsetehtyjä ihanuuksia taas! Ja niin oli kyllä sunkin laatimassa paketissa :).
  Kiva oli nähdä, paremmalla (selkä)onnella ens kerralla - toivottavasti Mialla tavataan taas!

  VastaaPoista
 2. Samassa tapaamisessa oltiin, mutta ei yhtä aikaa :) Ehkä toisella kertaa nähdään! Ihana vaihto teillä kyllä, kaikki paketit olivat niin kivoja.

  Tosi kaunis tuo LHN-malli, en ole tuota nähnytkään, kun olen niin huonosti seurannut noita LHN:n julkaisujakin. Onko tuo joku uusi malli vai aiemmin julkaistu? Ihan ohi on mennyt joka tapauksessa. Tällaisen teen ystävän silmään näyttää tosi kauniilta :)

  VastaaPoista
 3. Voi ,mitä ihanuuksia olet saanut ja se pistelemäsi Gazette-työ oli myös tosi nätti.

  Teillä oli varmasti ihana tapaaminen :)

  VastaaPoista
 4. Oli tosi mukava tavata ensimmäistä kertaa (mutta ei varmasti viimeistä :-) Ihana tuo Spot of Tea -malli!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanan paketin sait Danielalta.

  Kylläpä tuli kiva tuosta teepistelystä :)

  VastaaPoista
 6. Oli kiva nähdä! Minä olen vieläkin niin iloinen, kun sain sinun pakettisi - sukat on tarpeen todella tämmöiselle vilukissalle ja se sydän on niin hieno. Minun blogissani onkin muuten jotain juttua sinusta tän pv postauksessa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!