maanantai 17. syyskuuta 2012

Pics of finished things
Taannoin esitelty LHN:n Spot of Tea päätyi jääkaappimagneetiksi =)
Löysin taustakankaaksi tällaisen suurinpiirtein samoja värisävyjä käyttävän kankaan,
ja kankaan taakse liimautui magneetti. Ihan hyvin pysyy jääkaapin ovessa koostaan ja kahdesta pahvikerroksesta huolimatta!! ....tätä tehdessä kokeilin ensimmäistä kertaa spray-liimaa, ja en kovin vakuuttunut kyseisestä aineesta ole. :(


Keittiön teeteema jatkuu. Lizzie Katen Tea Lover ohjeista Little cups of friendship pistelöityi kimaltelevalle pellavalle DMC:n langoin. Ihan varma en ole vielä jääkö se tuonne jääkaapin päälle vai tuleeko siitä "roikko".
Etuosa pehmustettu. Taustakangas FB-sivujen seuraajille mahdollisesti tuttua... =)Vuosia sitten pistelty pieni kukallinen teekuppi, malli mahdollisesti WOCS:sta, olisiko Lesley Tearea, ehkä...
Joka tapauksessa senkin sain vihdoin viimeisteltyä pieneksi sieväksi tyynyksi. Taustakankaan värit sopivat mielestäni taas hyvin tyynyn väreihin, ja pallot keittiön uusiin verhoihin!Viime kesänä "löysin" Novitan myymälästä edullisesti Kelo-lankaa. Vähän turhankin paljon näin jälkikäteen ajateltuna. Nyt kyseisestä langasta on neulottuna soveltaen tätä ohjetta itselle uusi syyslaukku, johon kierrätin vanhan laukun hihnan ja vanhan laukun vuorin, myös nappi on kierrätyskamaa.
Kelosta neuloin myös nämä lapaset, joihin ohjeen löysin Ravelrysta. Ohjeen nimi viittasi Twilight-sarjaan, kyseessä Bellan lapaset. Loin varret vähemmällä silmukkamäärällä ja jätin yhden kuviokerroksen pois, silti näistä tuli "vähän" pitkät. Nähtäväksi jää jäävätkö nämä omaan käyttöön, vai haluaisiko joku itselleen toooosi pitkät ja lämpöiset lapaset??


Novitan Kiteestä väänsin itselleni pipon... Tätä päätä eivät kyllä pipot pue!! Ohje Ravelrysta.


Toinen bling bling pipo Kiteestä, ihan peruspipon ohjeella, omasta päästä ;) Ja on tullut näköjään tehtyä muutakin kuin pisteltyä ja neulottua, pitäisi varmaan harkita siihen jääkaapin oveen lukkoa!


Laitetaas viimeiseks vaan ei vähäisimmäksi pieni videon pätkä Neiti Koiran jutusteluista sunnuntai-aamuna. Kovasti tuntui Neidillä olevan asiaa!


2 kommenttia:

  1. Wow everything is so beautiful xxx

    VastaaPoista
  2. Ai jotain saa joskus valmiiksikin! Aikas paljon minun mielestäni. Olen pistellyt tuon saman kukkateekupin ja se on äidilläni tauluna. Olin ajatellut sitä ihan johonkin muuhun, mutta hän välttämättä halusi sen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!