tiistai 7. elokuuta 2012

Progress but no finishes

Tätäkin postausta kirjoittelen evakossa. Uudet ikkunat ovat kyllä paikallaan, ovat olleet jo perjantaista asti, toivottavasti taloyhtiöllä on varaa tänään saada tarkastaja tarkistamaan saumat, että asentajat saisivat listat vihdoin paikoilleen ja minä pääsisin kotiin.
Omasta kodista kaipaan näihin jo niin kummasti pimeneviin iltoihin kovasti omaa kirkasvalo käsityölamppua. Se on kyllä ehdoton! Puhumattakaan kuinka ihanaa olisi päästä tonkimaan taas varastojaan. Myös oma sänky olisi ihan paikallaan, nimimerkillä selkä kipeänä liian pehmeässä sängyssä nukkumisesta. Yksi ensimmäisistä asoista mitä siivotussa omassa kodissani varmaan teen, on leipominen. Viime viikolla ostin Kirjatorilta Leivo Koirallesi-kirjan. Joten Neiti Koira tulee varmaan saamaan jotain herkkuja. Helpompi leipoa/tehdä itse kuin ostaa jotain taatusti allergisoivaa valmista.


Viime päivät olen pistellyt DMC:n Deco sarjan Teatime kittiä. Ostin sen tässä hiljattain tosi edullisesti FB:n ristipistokirpparilta (en vain nyt yhtään muista keneltä teistä ihanista naisista!). Se alkaa olla jo aika pitkällä. Värit ovat jotenkin niin minua, en tosin tiedä miten sen istutan 70-lukua henkivään aitoon retro keittiööni, vaaleanpunainen/turkoosi eivät oikein sovi tummanvihreän kanssa...


Viimeisimmissä postauksissa esitelty RTO:n Pair Of Sweethearts on WIP-asteella edelleen. Ehkä saan sen valmiiksi kunhan pääsen kotiin ja kunnon valon ääreen. Pieni maistiainen miltä söpöläiset näyttävät nyt:


2 kommenttia:

  1. i really love your progress..
    big hugs xx

    VastaaPoista
  2. Meikäläinen "ei-niin-keittiöihminen" ihailee täällä kovasti, kun joku viitsii leipoa koiralle :D. Meillä onneksi tuo pikkuneiti osaa jo leipoa perheelle; teki tänään "mamman marjapiirasta", ja kyllä olikin hyvää :d.
    Nätti ja raikas tuo muffinssityö, ja kyllä nuo kukkapäätkin tuosta valmistuvat, ihan kohta! (Ja ovat edelleen mun mielestä niin kauniit ja ihanat - kivan ilmeikkäät hahmot, vähän kun Nimuët, jotka on mun mielestä kanssa vietävän viehättäviä :).)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!