lauantai 1. joulukuuta 2012

Seafarer looking for reindeer

Anteeksi hiljaisuus, paljon on ollut tekeillä mutta ihan kaikkea ei ole aina heti valmistuttua voinut julkaista, mutta ihan kohta....

Vaihdoin tämän bloginikin vähän jouluisempaan/talvisempaan asuun.

Meille ainakin tuli eilen reilusti lunta. Minä otin vanhan fleecetakkini, josta oli vetoketju rikki (olin aikeissa heittää sen jo menemään) ja leikkelin hihan irti ja saksin pari aukkoa, ja voila: meillä on vaaleanpunainen pantteri! 

My pink panther in mummie's old fleece jacket sleeve made out of costume.

Orimattilan megamyyntiareenasta löysin Regia Tweed Trendiä, väriä "kohl" . Kokeilin neuloa siitä sukat, ja hienot tuli vaikka itse sanonkin! Malli on Merenkulkija Ulla-neuleesta, neuloin 3,5 puikoilla. Koko on aikuisen miehen. Kuvausta varten on toisen teräosaan tungettu tavaraa ja toisen varteen purkki, niin kuviot näkyvät paremmin. 

Seafarer socks knitted from Regia Tweed Trend, color "kohl", 3.5 needles

Tampereen messuilta ostin Emmulin pisteestä ihanaa käsinvärjättyä lankaa, kannattaa käydä Ninan blogissa ihailemassa hänen värjäyksiään (ja siellä saattaa olla arvontakin...). Jingle Bells lanka sopi hyvin Lizzie Katen Listen for reindeer-malliin, jonka pistelin opalescent linen-kankaalle. Käytin myös ohjeessa pyydettyjä DMC lankoja. Viimeistelyksi kävi tällä kertaa pieni roikkuva tyyny ulko-oveen ripustettavaksi.

Lizzie Kate design Listen for Reindeer,
stitched on opalescent linen
threads Nina's Jingle Bells + DMC

Huomenna saakin avata ensimmäisen "adventtikalenterin" paketeista! Kiitos Outi!! :)
...kuulemma saan vielä yhden paketin häneltä... Olenpas minä onnen tyttö!

My "advent calendar", can open first present 1st Sunday of Christmas
and then a package on each Sunday until Christmas.
+ there is one for Christmas eve, and one for 6th Dec

2 kommenttia:

 1. Voi tuota sun pantteria :D. Meillä tulee lunta oikeastaan vasta nyt tänä aamuna - hiljakseen satelee. Myräkkä meni siis ohi melkein ilman lumia, tuulena vaan, ja nyt on ihan joulutunnelma leijailevine hiutaleineen. Päästään siis vihdoinkin kunnon lenkille koirun kanssa. Jos sulla on pantteri, niin meidän koiru on enempi kuin jellona; aina ihailen tuota punaruskeaa turkinväriä valkoista hankea vasten. Kurakelillä se ei ole ollenkaan niin edukseen, vaikka syysviljapelloilla onkin ovela suojaväri.

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloinen pinkki pantteri !!! :)
  Miten hyvä idea oli tehdä hihasta ulkoilupuku
  Neiti Koiralle !

  Upeat sukat ,mahtavan näköistä tuo neulepinta kaikkine "letteineen "-en tiiä oikeaa termiä ,raukka neuletaidoton kun oon ..

  Jouluisen pistelyn tekstissä pääsee Ninas Threads lanka hyvin oikeuksiina.olipa kiva nähdä millaista jälkeä tuolla sävyllä tulee.
  Näyttäisi olevan kauniisti pehmeämmn sävyinen kuin tokasta voi päätellä :)

  Oma Joulu/Adventti-kalenteri on onni :) :) !
  "Liian paljon hyvää on ihanaa" !

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!