sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Ensimmäinen adventtisunnuntai 2012

Tänään sai avata ensimmäisen monista paketeista! On se ihanaa kun on ystävä, jonka kanssa voi hassutella ja joka osaa ilahduttaa.
Outilta saamastani paketista paljastui tänään ihastuttava pieni Christmas Jewels - roikko, taitavasti pääosin metallilangoilla pisteltynä. Mukana oli myös suloinen ruusuntuoksuinen kynttilä, Novitan Bambu-lankaa Pinkkiä (menee tutkimaan tiskirätti-ohjeitaan) ja jouluisia nauhoja. Oi Kiitos Outi!!
Roikon viritin jo kynttilänjalkaan koristeeksi.

In my first advent present from Outi I received all this:
Tiny stitching by Elizabet's designs called Christmasjewels, mainly stitched with metallics,
rose scented tin candle, Christmas ribbons and some bamboo yarn.
Itse tein Outille tähän ensimmäiseen pakettiin kaulakorun, mukaan laitoin myös koruteemaan liittyen parit itsetehdyt huopapallo-korvakorut. Korussa on pisteltynä satiinilangalla pienet pistelysakset, roikkoineen. Ohje saksiin löytyi "Kirjo punaista, valkoista, sinistä" - kirjasta. Pistely on toteutettu yhden yli pellavalle.
Istutin sen Inkssentials'n kehykseen ja taakse lasin alle laitoin palan batiikkia, olisin tahtonut laittaa lasin myös pistelyn päälle mutta vahvikkeen kanssa tuli pistelystä pikkuisen liian paksu, eikä se mahtunut kehykseen. Suomessa noita tarvikkeita myy ainakin Sinelli.
Pakettiin meni mukaan myös aina tarpeellisia kankaita.

These small scissors I stitched for Outi.
The design is modified from book:
Cross stitch and embroidery in red, white and blue.
Stitched on linen, over one.

Frame and backing glass are from Inkssentials

The backside of the necklace.


Koriin jäi vielä monta lahjaa... Kuinkahan maltan pitää näppini erossa???
Perjantaina sain ensimmäiset suloiset joulukukkaset. Kuka voi vastustaa hennon vaaleanpunaisen amarylliksen hurmaavaa kauneutta?

There's still many gifts to be unwrapped in coming days.
The lovely flower bouquet I received on Friday.
Just have to love the sweet pink Amaryllis!!!4 kommenttia:

 1. Wau miten upea ja runsas I Adventtin paketti !
  saamasi joulukoriste on kaunis ,tuo reunan boordikuvio on kivasti jotain erilista.Kyllä niissä JCS lehdissä olisikin jäljellä paljon vielä malleja osastoa "pakko" tehdä :)

  Pistelemäsi rp.kaululakoru on mitä trendikkäin ja olipas hyvä että vinkkasit mistä noita pieniä metallisia "riipuksen kehyksiä" Suomesta saa

  Amaryllis ja vielä vaaleanpunainen ,tahtoo kans tuollaisen !!!

  VastaaPoista
 2. Kiitokset runsaasta adventtipaketista; ihan haltioissani sen kanssa täällä aamulla hihkuin! (En avannut viime yönä - maltoin mieleni, vaikka puoli kahteen valvoinkin :D.)
  Kaunis yhden-yli-pistely, ja niin hauskat nuo korvispampulat! Annoin tyttärelle ne vihreät, kun hän nätisti pyysi - mukavaa, kun oli kahdet :). Päivitän oman päivitykseni näistä ihan just...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!