maanantai 29. lokakuuta 2012

Poëzie Duifjes

Tänään voin olla ylpeä itsestäni! Reippaasti yli vuoden tekeillä ollut työ valmistui vihdoin, mikä antaa toivoa myös muille ihan liian kauan keskeneräisinä roikkuneille. Tosin kun kärsii pahasta ja kovin akuutista startitiksesta (= pakonomainen tarve aloittaa yhä uusia ja uusia töitä ), se keskeneräisten pino kasvaa järkyttävällä vauhdilla.

My latest finish.
Tämän ihanan mallin sain Lumiruusulta viime vuonna ja en oikein itsekään ymmärrä miksi se on näinkin kauan keskeneräisenä roikkunut... No ehkä yksi syy on että siinä oli melkoisen paljon kovin lähekkäin olevia sävyjä. Kyseessä on siis Thea Gouvernourin Poëzie Duifjes, lienevät Kyyhkyläiset suomeksi. Malli pisteltiin aidalle, joka oli aidaksi todella ihana kangas pistellä.

This one I received from Lumiruusu a year+ ago.
It is Poëzie Duifjes by The Gouvernour
 Viimeistelin tämän työn tauluksi. En oikein osannut kuvitella tätä "kiiltokuvaa" muuten. Kehykset olen muistaakseni hankkinut Anttilasta jostakin alesta. Kehyksissä viehätti vihreä, ja reunuksen kuviointi.

A detail of the framing.
Nyt neula taas suihkimaan! Kesken on niin muutama Brook's Books:n malli kuin muutama supersalainen vaihto työkin. Eli kiirettä pitää taasen. Kiitoksia kaikille kovasti ihanista kommenteista, ja oikein mukavaa alkanutta viikkoa!

Ps. Postilaatikosta kolahti juuri Marilta FB:n ristipistokirppiksen kautta ostamani Point De Croix Tradition, joten hetken varmasti keräilen inspiraatioita siitä...

6 kommenttia:

 1. aww very sweet finish..
  hugs cucki xxx

  VastaaPoista
 2. Onnea työn loppuun saamisesta ja viimeistelystä! Ihana ja kaunis!!
  Sitä on liikkeellä tuota akuta startimusta B-)

  VastaaPoista
 3. oi!! Tuo on todella kaunis!! Ja tuo kehys on tosi kaunis myös.

  VastaaPoista
 4. Upeaa työtä Sari!
  Malli on valmiina paljon isompi kuin osasin kuvan perusteella arvata -ihana "kiiltokuva" ja minun iloni on että tykkäsit kitistä :) :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis työ! Ja mä niin tiedän tuon startiitin, se on paha tauti :-)

  VastaaPoista
 6. Heh, joo, niitä salaisia täälläkin on kesken...
  Onkin romanttinen kyyhkyläisasetelma :). Hyvin sopii tuo kehys runsaaseen kuvaan, on kivan selkeä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!