torstai 25. lokakuuta 2012

Birthday exchange - Blue Christmas

Tämän vuoden viimeinen synttärivaihto lähti viime viikolla Jaanalle. Tiesin hänestä kovin vähän, joten aluksi tämän kokoaminen meinasi olla hieman vaikeaa. Tiesin että hän pitää sinisestä ja joulusta, ja siitä se ajatus sitten lähti.Pistelin Jaanalle The World of Cross Stitching lehdestä vuodelta 2007 löytyneestä jouluisten kukkien triosta jouluruusun. Kaikessa valkeudessaan se oli mielestäni niin kovin elegantti ja väreineen sopii niin hyvin sekä syksyyn että talveen, eikä vain yksin jouluun. Hetkihän siinä pistellessä meni, sillä kankaana käyttämäni tummansininen aida oli kovin kovin tummaa, vähänkään huonommassa valossa ei hommasta meinannut tulla mitään. Itse ruusun ympärillä olevan kehyksen pistelin Madeiran hopeanvärisellä kimaltevalla Decora-langalla (ohjeessa käytetty Anchorin Reflectaa).


Viimeistelin pistelyn flatfoldiksi, taustakankaaksi sinistä jouluista kangasta ja ympärille nauha kauniisti rusetille.


Pistin pakettiin mukaan myös omatekemäni kortin, jossa toistui hillitymmin sama ruusu. Kun sain vielä käsiini Dimensionsin Candlelit Noel kitin, jota ei enää valmisteta, oli paketti mielestäni valmis!


This blue Christmas Rose flatfold went in an exchange to a cross stitching friend Jaana. I loved Susan Bates's floral trio and was happy that could finally make one of the flowers to someone. Actually might even do one for myself, now I do surprise myself since I really don't care that much of color blue, but even I have to admit that the blue fabric gave this piece of work a bit of luxury.
The design came from year 2007 WOCS.
I sent her as well a discontinued Dimensions Candlelit Noel kit and a birthday card made by myself from Christmas rose cardboard.
5 kommenttia:

 1. Tämä on niin ihana! Kun ottaa huomioon ettet minua tunne, niin yllättävää miten osui kohdalleen ihan nappiin! Flatfold on mykistävän kaunis. Itsekin tummalle pistelleenä tiedän ettei ole kovin helppoa ja nopeaa.Ja tuo kitti on ihana. Mulla on ennestään tuollainen jossa kaksi lasta katsoo taivaalle, joten tämä sopii sen pariksi täydellisesti. Kaiken kukkuraksi korttikin on kaunis. Kiitos vielä kerran

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis pistely ja viimeistely!
  Aivan ihania ovat nuo kaksi muutakin mallia tuossa lehdessä!!!

  VastaaPoista
 3. Kaunis on. Tuo tummansininen kangas on mainio tuolle mallille. Eihän se näyttäisi miltään vaalealla kankaalla. Ja Jaanakin näytti tykkäävän =D - nappisuoritus.

  VastaaPoista
 4. Kuten aiemmin oli puhettakin, satuimme molemmat Jaanan synttäripareiksi; hauskaa! Pakettimme olivat näemmä kivasti erityyliset, vaikkemme sisältöä koordinoineetkaan ;).
  Tosiaan kaunis kukka, ja vaatii kyllä esilletullakseen tuollaisen vahvanvärisen kankaan. Rusetti on hauska viimeistely, oikein piste i:n päälle :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!