tiistai 31. heinäkuuta 2012

Progress on Pair of Sweethearts

Noin viikko sitten mietin fb:ssa että mitä pistelisi seuraavaksi. No eräs tuttu kysäisi josko pistelisin hänen puolestaan RTO:n mallin Pair of Sweethearts, jonka hän oli Tallinnan tms reissulta aikanaan hankkinut. Olen sitä yrittänyt aina pätkän matkaan näinä hikisinä päivinä pistellä. Aloittelijalle kitti olisikin mielestäni ollut aivan liian vaikea, 30 väriä + 8 "värisekoitusta".


Pieni kurkistus Pikeltä saamaani synttäripakettiin. Myöhemmin tästä lisää tietoa, mutta olen minä vain aikas onnen tyttö! =)


Neiti Koiralta lähti sitten viikonloppuna turkki! Mamma sai keväällä Oysterin oikein kunnon pro-trimmerin ja nyt on sitten aika ajoin harjoiteltu trimmausta. Viimeisimmän harjoittelun tuloksena näyttää Neiti ihan pennulta. Kuvia Neidistä oli ihan yhtä vaikea ottaa kuin aina ennenkin...Lopuksi muutama kännykameralla napattu taivas/maisemapläjäys kahdelta eri parvekkeelta.
4 kommenttia:

 1. wow very lovely stitching and beautiful new kit and stash.,.
  lovely pictures.
  hugs xxx

  VastaaPoista
 2. Ai, mikä ihanuus tuo teeserviisimalli! - Aijai, kylläpäs koira on parturissa muuttunut :D.

  VastaaPoista
 3. Kivoja lahjoja olet saanut! Ja onnea jälkikäteen! Minä olen nyt kesällä ollut niin vähän täällä netissä, että olen aikas pihalla muiden kuulumisista. Mutta neiti koiruus on niiiiiin ylisöpönen, että!

  VastaaPoista
 4. Kivasti näyttää edistyvän lastarin seinän työmaa... :D kun olet valmiiksi saanut, kerro mitä olen mahdollisesti sullen auki korvausta?
  Uhraat kuitenkin aikaa tekemiseen, jonka kyllä tiedän olevan sulle mielekästä... mutta itse en totisest olisi kyennyt. -Melli-

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!