keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Giveaway winners

Viime postauksessa julistin arvonnan ja käyttämällä random.org satunnaisarvontaa, osuivat voitot näin:

Pitsisukat menee Marille! Onnea!

Jouluinen pistelty koriste lähtee Eilalle! Onnea!

Jos molemmat lähettäisivät minulle osoitteensa spostiin, niin saan lähetettyä teille voitot!

And same in English:

I used random.org to draw winners for my blog giveaway and the winners are:

Socks go for Mari, congratulations!

Christmas ornament goes to Eila, congratulations!

~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~

Joulu alkaa jo lähestymään.... Minä sain eilen ensimmäistä joulupostia. Meillä on Outin kanssa meneillään privaatti adventtivaihto. Ja sen merkeissä sain eilen ihanan paketin, jossa oli KUUSI pientä pakettia. Paketti jokaiselle adventtisunnuntaille, yksi aatolle ja vielä extra lahja Itsenäisyyspäivälle!

All these small packages I received from Outi,
my partner in our private Christmas Exchange.

Jotain olen saanut puikoillakin aikaiseksi. Menkää kurkkaamaan Lumiruusun blogia, neuloin hänelle taannoin pinkan kämmekkäitä. Beigeihin ohje oli uusimmasta Suuri Käsityö-lehdestä, valkoisten ja vadelmanpunaisten kämmekkäiden ohje löytyi Garnstudion sivuilta. Violetit tein sitten ihan oman pään mukaan!

Itselle neuloin uuteen lämpimämpään ulkoilutakkiin sopivan sävyisen kaulurin. Lankana sama akryyli lanka kuin aiemmassa postauksessa esitellyssä tunikassa. Vielä olisi kerä tunikassa käyettyä violettia, mitähän siitä tekisi.... ;)

I knitted for myself to suit my new outdoors coat
a neck warmer. Yarn Madame Tricote Atlas


I've been also knitting lately. Go check out Lumiruusu blog, she was in a need of hand warmers, so I knitted few pairs for her and her DD. Two of the designs were from Garnstudio, one from Finnish magazine and one pair I designed myself.
For myself I knitted a neck warmer that is shown in pictures above.

Thank you all!! Have a nice week!

3 kommenttia:

 1. congratulations to mari..
  beautiful knitting..
  love and hugs xx

  VastaaPoista
 2. Ai miten ihanaa, minua onnisti!!!
  Tosi kauniita kämmekkäitä olit laittanut Lumiruusulle ja nätti on kaulurikin.

  VastaaPoista
 3. Onpas kivannäköinen kauluri - pitäisköhän taas itsellekin tehdä uusi, kun vanhat alkaa löystyä... Olet kyllä ollut ahkerana: Kävin minä niitä kämmekkäitäkin jo taannoin ihailemassa, ne ovat niin kätevä keksintö, että niitä saa olla vaikka miten montaa sorttia :)

  Kiva, että paketit ovat tulleet perille. Ihanaa, kun alkaa tulla joulunodotusta jo, tuon kalenterivaihdon myötä. Muuten onkin tunnelma vielä hakusessa, kun tie on ennätyskurainen. Poika tuli tosi vihaisena tänään koulusta, käveltyään 3 km kuraista maalaistietämme. Verkkarit oli kurassa pitkälle reisiin asti :(.
  Tänään pidettiin kylän Tapulipiiri meillä, ja se kyllä jotenkin viritti joulutunnelmaan. Tuli sytytettyä kynttilöitäkin tapauksen kunniaksi, ja muutenkin oli lämpöinen tunnelma :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!