torstai 14. heinäkuuta 2011

Keys

En ole ehtinyt/jaksanut hetkeen kirjoittaa mitään. Viime perjantaina oli Murun äidin uurnan lasku. Ja täll viikolla... Löysin omasta kodista tuholaisia, keittiöstä ainakin. Tänän sain selville että kyseessä on todennäköisesti riisihärö. Paljon on jo mennyt elintarvikkeita JA mm. suodatinpaperit, paperiset muffinssivuoat yms roskiin. Tolun kanssa olen paikkoja pessyt, tänään lähdin pakoon. Maanantaina sitten tartun kunnolla asiaan, eli höyrypuhdistin lainaan ja purkki Raidia kaupasta! Sen perusteella mitä olen netistä lukenut, pelottaa...

Sitten ihan muuta. Viime viikolla osuin Sokoksen aleen ja löysin muutamalla eurolla avainkaapin Murulle. Avainkaapissa oli pieni liitutaulu ja paikka valokuvalle tms. Minä päätin pistellä siihen avaimia. Sopivan ohjeen löysin täältä. Kankaana beige puuvilla ja lankana valkoinen DMC.
I haven't have the strength, or what one could call it lately, to blog. We buried the ashes of my dear BF's mum last Friday. And this week I found some unwanted pests in my kitchen. I had to get rid of all my opened boxes of flour AND even paper cupcake forms etc. Today I just had to escape the house, knowing that I'll return there on Monday with heavy duty equipment and start the war with them. Though what I've been reading online about those perticular pests, I'm afraid....

Then something quite else. Last week I found from the sales with just few euros this lovely little key cabinet. Dear BF have been looking for a key cabinet for some time and this looked just perfect! It has little chalkboard and photoframe. And of course I just had to stitch a collection of keys to it. I found a chart for the keys here. I used beige cotton and stitched on it with white DMC yarn.

5 kommenttia:

 1. Todella upea pistely-työ ja miten hienosti sen viimeistelit tuohon avainkaappiin.

  Voimia Sinulle,nuo uurnan-laskut ovat aina raskaita päiviä..

  Vai ötököitä !?
  jos yhtään lohduttaa meiltä löytyy yli 15 v mittainen uuvutustaistelu turkiskuoriaisia vastaan.
  Ne tulivat muuttolaatkoiden mukana entisestä asunnostamme ja kotiutuivat heti uuteen taloon.
  Kloritella pesu auttaa niihin parhaiten..

  Välikatossamme on ekovillan eristeet jotka taas ovat koi-perhosista mitä herkullisinta evästä..

  VastaaPoista
 2. Ihana avainkaappi. Ötökät on inhottavia, varsinkin ruokakomerossa. Yöööks.

  VastaaPoista
 3. so lovely..i love them so much..well done xx

  VastaaPoista
 4. Sori jos pelottelen.. =D ..mutta pari asuntoa sitten mulla oli jotain ötököiutä, luultavasti just noita riisihäröjä. Sain heittää kaikki keittiön kaapeista pois ja kuurata kunnolla.. Ja tein sen useaan otteeseen, ehkä 5-6 kertaa. Oli kaiken maailman purkkeja ja viritelmiä, mutta aina ne tuli takaisin.
  Sitten luin, että joissain taloissa saattaa olla kaikissa asunnoissa se ja pitäisi tehdä kunnon myrkytys että ne lähteät pois.

  Meidän ongelma jäi kun muutettiin siitä pois. =D Nyt meillä joku mutustelee meidän vaatteita.. pieniä pyöreitä reikiä ilmestyy. Vauvan ihan uuteen bodyynkin, joten se olis iso siivous urakka edessä. =( Ihan ku tätä hommaa ei olis muuten ollut..

  VastaaPoista
 5. Kaikenlaista... Silloin pitää tehdä voimien mukaan, ja se, mitä täytyy.

  Joo-o, valitettavasti nuo ötökät kuuluvat tähän maailmaan siinä kuin mekin, eivätkä ne aina ymmärrä, ettemme kaipaa alivuokaralaisia... Toivottavasti ongelma ratkeaa siltä osin.

  Kaunis avainkaappi, ihana avainmalli, ja juuri sopiva, kokonsa, aiheensa, värinsä puolesta tuohon!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!