tiistai 12. huhtikuuta 2011

Jotain valmistakin

Sain eilen illalla vaaleanpunaisen sävyisen pupun valmiiksi. Pääsävyinä käytin DMC:n 3687 ja 3688. En vielä toistaiseksi pistellyt pupun viereen tulevaa koria, sillä odotan pääsiäisaiheista nappilähetystä.


Valmiiksi tuli tänään myös joku aika sitten esittelemäni pääsiäisliina. Liinan paketin olin tilannut joskus 1990-luvun lopulla Atelje Margaretasta, ja se oli unohtunut puolivalmiina kaappien kätköihin. Ohje ja värikartta sen myötä oli hävinnyt, joten loput tein verraten valmiina olevaa liinan toista päätä. Otan sitten lähempänä pääsiäistä paremman kuvan liinasta. Harkitsen vielä kanttaisinko liinan jollain kankaalla tai sitten kenties vihreällä pitsinauhalla.Koska menetin taas hermoni Geishan viimeistelyssä ( kuka tulisi ja pistelisi rajaukset puolestani, mistä osa on vielä kaiken lisäksi metallilangalla.... ), aloitin taas vaihteeksi uuden työn..... Hyi minua!!
Löysin taannoin pussin, jossa oli Mambosta aloitettu liivin tekele ja se ei sitten näyttänyt yhtään hyvältä. Nyt koetan virkata samasta langasta mattoa, joko sängyn viereen tai parvekkeelle. Keittiöönkin se kävisi, kaappien ovet kun ovat lähes samaa vuihreän sävyä.


3 kommenttia:

  1. Sulla on hienoja ristipistotöitä. Minä vaan tahdon olla nykyään niin "huono"silmäinen, etten tahdo nähdä tehdä niitä. Niinpä olen alkanut enemmän kirjoa muuten. Oppilaani koulussa ovat kyllä innoissaan ristipistotöitä. nytkin monta tekee lisätöinään ristipistotöitä kun niistä saa kivoja tyynyjä ja patalappuja yhdistelemässä vaikka tilkkutöihin.

    VastaaPoista
  2. IIk,miten söötti Pupuliini ja vielä vaaleanpunainen!!
    Millaisia nappeja työhön onkaan tulossa !??

    Onn tosi iloinen kun löysin blogisi ,tykkään myös niiin paljon vaaleanpunaisen erisävyistä ja muistakin pastelleista.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!