sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

I'm going slightly mad.....

Eksyin tässä päivänä muutamana Kärkkäiselle....
Aivan ensin mukaan lähti Bead and Buttonin uusin numero, joka oli tarjouksessa (siksi siis AIVAN pakko ostaa...). Liitteenä oli ohjeet kuuteen erilaiseen rannekoruun.


Seuraavaksi eksyin kangasosastolle.... Jossa "sattui" olemaan tarjouksessa Vallilan verhokankaita. Siis heidän poistomallejaan. Omaa silmääni miellytti kaikkein eniten Sunnuntai, joten sitähän tarttui sitten matkaan.Poistokorissa oli jo ennalta hinnoiteltuja kankaanpaloja. Minun mukaani lähti reilu pala beigeä oikein hyvä sidoksista paksuhkoa verhokangasta. Siitä olisi tarkoituksena tehdä kauan projektitasolla olleita sohvatyynyjä jo valmiina olevista ristipistotöistä.

 Sitten iski varsinainen hulluus! Heillä oli DMC:n lankoja poistomyynnissä. Muliinilankatokat 45senttiä, metallilangat 80senttiä, satiinilangat 90 senttiä, variations 45senttiä...
Tämän jälkeen olin pitelemättömissä... Ja nyt minulla on ongelma... ISO ongelma!! Ostin nimittäin aivan ihanan utuisen sinertävän  maiseman, siis ristipistopakkauksen, kiinalaisen. Se sisälsi suunnitelman, aidakankaan, DMC:n lankoja ja neulat. Ja ongelmana on siis koko... Valmis työ tulee olemaan 162x66cm!!! 240x610 pistoa... Mietin teenkö todella tämän valtavan projektin vai käytänkö kankaan ja langat johonkin muuhun. Paketilla kun oli hintaa vain reilu 18euroa.


Kävimme pitkäperjantaina kylässä äidilläni. Ja kuinka ollakaan varastoni kasvoivat myös tuolla reissulla. Hän oli jostain saanut helmipaketin ja samoin huovutuskangasta ja valmiiksi huovutettuja erikokoisia palloja. Hän totesi, ettei varmaankaan tule koskaan mitään niistä tekemään, niin päätyivät ne minulle.Muuten on pääsiäinen sitten kulunut vähän raskaammissa merkeissä. Siitä ehkä sitten joskus jotain lisää.

5 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäisen jatkoa siitä huolimatta, että sinulla on ollut jotakin raskasta kohdallasi. Onneksi ollaan menossa kohti kevättä! Jaksamisia sinulle!

  VastaaPoista
 2. No voi, raskaat tunnelmat eivät ole mukava olotila.

  Joka tapauksessa hienoja ostoksia ja lahjuksia :).

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia! Jaksamista Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Just katselin tuota pistelymallia jossain nettikaupassa ja ihailin sitä ihan lääpälläni! Kuule, jos se työ onkin sen takia niin hirmu iso, että siinä käytetty kangas on tosi harvaa? Minulla on pari kiinalaista pistelykittiä tehtynä, ja niissä oli justiinsa se ongelma, että kangas oli turhan harvasidoksista. Sen kun vaihtaa tiheämpään, niin työstä voi tulla paremman kokoinen?

  Upeaa tuo kukallinen kangas! (Ja kyllä noita lankoja kannattikin ostaa!)

  VastaaPoista
 5. Upeat ostokset!
  Minäkin pääsin käsiksi Kärkkäisen tarjoulankoihin kotimatkalla Ylivieskan kautta..

  Taisit kysellä siitä
  ranskalaisesta rp.lehdestä ?!!?
  -Aivan oikein ,niitä ei saa mistään kaupoista
  Suomessa.

  Ihania rp.lehtiä ranskasta,upeita malleja ja kaikkea muuta kivaa myy Violarium-nettikauppa.
  Laita vaikka googleen Violarium niin pääset kaupan sivuille :)

  Mukaan ihaniin ristipistovaihtoihin pääsee
  tuon kaupan omistajan vaihtoblogissa
  eli Lennun Ristipistovaihdot-sivulla.
  Kannattaa kaydä katomassa päättyneitä vaihtoja niin pääsee hyvin sisälle..

  En osaa tehdä noista linkkeja kun oon tumpelo netin kanssa mutta eikähän ne löydä nimen perusteella siis googlesta..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!