tiistai 29. maaliskuuta 2011

WIPs

Viimeiset viikot olen yrittänyt pistellä vanhoja, osa jopa ikuisuuksia vanhoja, keskeneräisiä projekteja vähän eteenpäin.

Ensin kuva viimeisimmän projektin etenemisestä. Geisha on enää helmiä ja loppurajauksia vailla valmis. Pitänee jostain tilata MillHillin sekä mustia että kultaisia helmiä.


Kätköistä löytyi myös toinen, jo joku aika sitten aloitettu geisha. Tämäkin alkaa olla rajauksia vaille valmis vihdoin. Sen tekemisessä olen yhdistellyt DMC:n muliinilankoja ja Madeiran Decoraa. Usein kun työhön kuuluisi tehdä jokin yksityiskohta metallilangalla, vaihdan sen Madeiran Decoraan. Viskoosilanka on miellyttävämpää pistellä ja kiiltoa riittää.


Joskus 90-luvun lopulla tilasin Atelje Margaretasta pääsiäisliinan, ja eihän se koskaan valmistunut. Nyt se löytyi kaapin kätköistä. Mallia ei löydy ja lankakarttaakaan ei ole. Joten reunuksen toinen vihreä raita jäänee tekemättä, ja toisen pään hiirenkorviin täytyy kokeilla oikea sävy. Onneksi toinen pää on tullut tehtyä valmiiksi, jos sitä seuraamalla saisi toisenkin tehtyä. Tarkoitus olisi saada liina pääsiäiseksi pöydälle.


Kaapin perukoilta löytyi myös tällainen päivänkakkaraunelma. Ohjeen mukaan se olisi pitänyt tehdä siniselle kankaalle, minä pistelin valkoiselle, joten pisteltävää tuli enemmän, ja keskenhän se on jäänyt. Tekemättä olisi enää vhän harmaata sinne tänne ja lähes kaikki valkoinen.


Viimeiseksi uusin tällä hetkellä kesken oleva. Tämä tullee toiseen pääsiäisliinaan koristeeksi. Ja symmetrian vuoksi tarkoitus olisi pistellä myös toinen kananen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!