tiistai 1. maaliskuuta 2011

Flunssan kourissa

Bloggailu on jäänyt viime päivinä vähemmälle, kun olin rakasta flunssaista Murua hoivailemassa. Nyt tuntuu että tauti on iskemässä tähänkin naiseen... Kurkku karheana ja paleltaa. Hoivailuista huolimatta sain tehtyä jotain näkyvääkin käsilläni.

Elämäni ensimmäinen tiskirätti on nyt neulottu!!! Ei varmasti jää viimeiseksi, oli niin mukava ja helppo ja nopea tekoinen nätti malli. Malli löytyi Tintin blogista.
Testasin rättiä heti sunnuntaina pölyjen pyyhintään, ja oikein hyvin toimi. Lankana oli Lidlistä hankittu 100% puuvillalanka "Lima". Hyvä ystävä tuossa jo "tilaili" limen värisenä itselleen paria tiskikukkaa.Kokeilin mallia myös viime kesältä jämäksi jääneellä Puro Batikilla, ja siitä tuli oikein nätti alkutekele, vailtettavasti lanka ei riittänyt loppuun saakka, nyt onkin mietinnässä jatkanko jollain muulla vaiko puranko ja teen jotain pientä kivaa.Puro Batikia tuli ostettua viime kesänä, kun löysin Novitasta ihanan virkatun kassinpäällisen. Siitä tuli tälläinen ( sisuksena Garnierin ilmaiskassi ).Viime viikolla hankitusta Tico Ticosta tuli lapaset. Tai siis melkein, ovat vielä peukkuja vailla. Sovelsin Garnstudion sivuilta löytämääni mallia.Tekeillä on myös Nallesta sormikkaat. Toisesta puuttuu kaksi sormea ja peukku, toinen resorin verran tehtynä. Kämmenen palmikkoneule on kaunis, mutta kohtuullisen hidas neuloa. Ohjeen löysin Garnstudion sivuilta.Geishaa sain tehtyä eilen. Joten sekin on edennyt jonkun verran.Kuten kuvista ja teksteistä voi päätellä, on minulla menossa aina yhtä aikaa useampi projekti. Tämän bloggailun tarkoituksena onkin, että tulisi enemmän valmista ja jäisi vähemmän UFOja.
Nyt Satumetsä mukillisen kuumaa teetä ja Mary Boleynista kertova äänikirjan pariin, ehkä muutama pistokin syntyy siinä sivussa!

3 kommenttia:

 1. Harmi, että lanka loppui kesken kukan. Siitä olisi tullut kaunis. Puro-batik tosin muistaakseni 100% akryylia, joten sen imuominaisuudet eivät ole parhaimmastapäästä :)

  Tuo kassi on keetakaikkisen ihana ja muutakin mielenkiintoista on tuloillaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitokset! Kassi on ihana. Se on herättänyt varsin ansaittua huomiota myös kauppareissuilla. Niin Puro-batik on akryyliä, mutta ajattelin että siitä olisi voinut tulla kaunis myös pikkuliinana. Tosin taas kun vilkuilin blogiasi, löysin ihania uusia ideoita...

  VastaaPoista
 3. Voi että, kun tuo Puro Batiikin väri olisikin istunut tosi hyvin rättiin...
  Pistelyhän on tässä jo hyvässä jamassa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!