keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Shoppailua

Tänään oli edessä pakollinen lääkärikäynti ja siihen retkeen oli hyvä ympätä mukaan pientä shoppailuterapiaa.
Katselin viime viikonloppuna Lidlin mainosta sillä silmällä, että kun asiaa kyseisen kaupan lähelle tulee, poikkean tarkistamassa ompelutarvikkeet ja langat. Ja eihän sieltä tyhjin käsin pois päässyt. Mukaan tarttui puuvillalankaa, ompelulankaa ( rasiassa 8eri väriä, 1,99e/rasia ), tarranauhaa ja kuviorei'itin. Puuvillalangasta ajattelin kokeilla neuloa tiskirättejä, katsotaan nyt sitten. Kuviorei'itin oli täysin heräteostos, mutta luulenpa sille käyttöä tulevan.Retki vei myös Anttilaan, josta mukaan tarttui kerät Novitan Nallea ja Tico ticoa. Niistä olisi tarkoitus neuloa itselle sormikkaat/lapaset. Ravelryn sivuilla jo katselin sopivia malleja!
Kevät auringon yllyttämänä poikkesin myös Tiimarissa. Siellä tutkailin alehyllyä ja mukaan tarttui kaikenlaista pääsiäis sälää alle 6 eurolla!
Nyt olisi sitten tarvikkeet askarrella itse vaikka pääsiäiskortteja :) Olenpa kerrankin aikaisessa, ellei tämäkin ajatus sitten jo ehdi hautautua ennen pääsiäistä.Tänään ei ole paljoa tullut pisteltyä, mutta eilen geisha edistyi taas ihan kiitettävää vauhtia. Tämä ilta mennee neulomisen parissa.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!