keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Miracles Happen

Toden totta! Ihmeitä todella tapahtuu ja minäkin vihdoin viimein löysin pitkän ja pimeän talven jälkeen tieni takaisin blogi-maailman valoon. Talvi on ollut tammikuusta lähtien enemmän ja vähemmän vaivalloinen, mieliala oli melkoisen musta, elämässä myllersi ja oikea leikattu olkapää kipuili enemmän kuin laki salli. Edelleen menee sekä kipukääkkeitä että relaksantteja enemmän kuin toivoisin, pahimillaan jouduin käyttämään jopa niskatukea. Rakas pistely harrastus oli pitkän aikaa täysin katkolla. Viimeisen kuukauden aikana olen vihdoin viimein saanut taas kärpäsen puraisun ja nyt palailen jälleen teidän pariinne tuomaan julki kätteni tuotantoa.
Montaa teistä olen kovasti kaivannut ja aina silloin tällöin käynyt vilkuilemassa kirjoituksianne ja ihailemassa/kuolaamassa ihanuuksien perään :D

Nyt muutama valmistunut työ.
Ensiksi otsikon mukaisesti Miracles Happen. Kankaana eve ja lankoina DMC, malli Lizzie Kate, kiitos Niinan Ilmattaren Ihmemaailmasta. Suurin osa tekeleistä on pistelty, mutta viimeistelemättömiä.Spring Cottage Lizzie Katelta tuli pisteltyä käsinvärjätylle tilatulle aidalle, DMC:n langoilla. Kehykset ostettu Anttilan alesta aikoinaan. Kuvauspaikkana keväinen aurinkoinen parveke. Sinne siirryn kera läppärin pistelemään.Hop Squared mallin Lizzie Katelta pistelin itse värjäämälleni aidalle. Wylers aineet sain Vilmalta, ja itse värjäys kävi kuin leikkiä vain. =)
Lopputulos on ihanan karkkimainen, kävisi somasti johonkin lastenhuoneeseen tämä.


Tämä Bent Creekin suloinen Spring malli menettää mielestäni osan suloisuuttaan DMC:n langoilla toteutettuna. Tai sitten se on vain enemmän sellainen valmiiksi "vanhan" oloinen.


Spring Abc's jälleen yksi pieni yksinkertainen Lizzie Katen malli. Näiden pienien ja sievien töiden myötä oli helpompi palata ja olla itselleen armollinen, kun näki silmissään työn etenevän vauhdilla.


Follow Your Heart, lisää Lizzie Katea ja ainakin tämä näistä oli myös yksi tammikuun hassutuksista.
Ei en ole unohtanut totaalisesti myöskään hassutuksia!!


Ihana hassun hauska Woof Spoken Here, Stitchy Kittyltä.


4 kommenttia:

 1. Hei Sari ja ihanaa että palasit blogistaniaan !!!
  Mulla on ollut sua niiin ikävä
  (ja tietysti söpöläistä neiti Koiraasikin " :) :)

  Lähetän täältä oikein lämpimän virtuaali halauksen Sinulle !!
  Mä oon siis niin happy,happy,happy, kun mun kiva blogi-kaveri on taas maisemissa !!

  Sairaudet yms. vie kyllä välillä voimat ihan kokonaan ja ymmärrän tosiaan että aina ei voi /pysty /jaksa blogata :)

  Keväiset yms. Lizzie Katet ja Bent Creekit on kaikki tosi hienoja..mun suosikki on varmaan tuo itse värjäämällesi persikan-oranssin kuviolliselle kankaalle pistelemäsi !!

  Valoisia kevätpäiviä ja aina vaan parempaa vointia Sinulle!

  T.Maija (Lumiruusu) ja Kisumisut Melli ja Nami ,miau?! ;)

  VastaaPoista
 2. No voihan, onneksi näyttää näköjään jo paremmalta, kun käsityöt maittavat...

  VastaaPoista
 3. Ihania LK-töitä. Ajatteles, kävin juuri eilen blogissasi katsomassa, että ei vieläkään... Mietin, että laitanko sähköpostia, että onkos kaikki ok, kun ei sua täällä näy. Mutta nyt olet palannut blogiin, joten kiva kun voin käydä vilkuilemassa kuulumisiasi :)

  VastaaPoista
 4. Ihania LK pistelyitä! Tykkään kovasti millaisia niistä tuli. Kiva että olet päässyt takaisin harrastuksen pariin, toivottavasti käsikin älyää alkaa siivosti käyttäytyväksi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!