maanantai 26. syyskuuta 2011

What a lovely way to start a week!!

Tänään sain vihjepostia syksyiseltä ristipistovaihto ystävältäni. Käsinkirjoitettu kirje, puinen sydän ja aivan mahdottoman ihanaa lankaa!!! Lanka on Dinky Dyesin Desert Sands, jotenkin niin juuri tämän minun syksyni värinen, mistä osasitkin ystäväni noin hyvin valita.
Vinkkien perusteella saattaisin kuvitella olevani saamassa jotain misää on sydän tai puu tai jopa molempia... Joka tapauksessa jo pelkkä vinkki oli IHANA!!!


I'm taking part in a cross stitch exchange and today I received first hint from my secret partner. Such lovely silks from Dinky Dyes, color Desert Sands. The color really hit me, it's somehow exactly the color to describe this autumn to me. So my secret friend must really clever!
What I shall have as an autumn gift is mystery but I suspect it has something to do with either hearts or trees/wood or both.... Let's see what the autumn will bring with it!

Viikonloppuna ostin kehyksiä ja tänään testasin miltä yksi jo kauan sopivia kehyksiä odottanut työ näyttäisi. Tämä on siis kokeilu, sillä minun pitää vielää ostaa oikeankokoinen ja värinen passe.
Malli on Joan Elliotin, ja alunperin kyseessä oli enkeli, mutta minusta se näytti enemmän Lumikuningattarelta, joten siivet jätin pois.


I bought some frames at weekend. And one piece of work has been waiting frames for a long time. This is just an experiment, I will have to find correct color and size passepartout for it.
The design is Joan Elliott one. It was supposed to be angel with wings but for me it looked more like The Snowqueen so I left the wings out.Kiitokset jälleen kerran teille kaikille ihanista kommenteista!!
Thank you once again for all of you for you lovely comments!!

5 kommenttia:

 1. Olipas mukavaa, että sinun viikonalkusi oli ihana, sillä niin oli minunkin! Kiitäpä lämpimästi sitä pistelevää tonttua, kun se oli niin hyvännäköiset kurpitsat meille laittanut - ja lankaakin vielä! Kiitos-kiitos!

  Tuo kehys on tosiaan sopivantyylinen tuohon pistelyyn, tulee upea taulu! (Ja miten nuo väritkin ovat niin ihanat, ihan tulee mieleen tuo TicoTico... ;))

  VastaaPoista
 2. Upea Talvi-Kuningatar ,onpas tosi haastava ja isotöinen malli.Olen näitä tämäntyyppisiä ihaillut engl.lehdissä mutten ole uskaltanut aloittaa kun mun loppuunsaattamis-prosentti on aika heikko mitä tulee isoihin malleihin.
  Toiset ne saa näitäkin valmiiksi,huokaus..

  Oi,oi miten ihanan vihjeen olit saanut syys-ystävältäsi! :)
  Jotain sydämiä,puita tai oranssin sävyjä siinä seuraavassa paketissa varmaan on pisteltynä,jännittävää !!

  Aika ihana Tonttu siellä Outille oli jo pistellyt ja lankaa pakettiin piilottanu.
  Ihana yllätys!

  VastaaPoista
 3. kiva kun tykkäsit :) terveisin salainen syksy-ystävä

  VastaaPoista
 4. hello dear, very lovely exchange gifts..i love them so much..
  i really love your joan elliot stitching..it is really very stunning..and frame is very lovely too..a big well done..love and hugs xx

  VastaaPoista
 5. Ja nyt, NYT on pistely postipojan kuljetettavana... Saas nähdä mitä tykkäät!? Joko keksit mikä se sydän on ja mistä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!