perjantai 30. syyskuuta 2011

Tonttupostia!!!

Olen nyt ollut päivän pari Murun luona ja tänään kävin tarkistamassa kotona postit... Ja mitä sieltä löytyikään!!!
Pinsiön tontulta oli tullut pieni paketti. Kuoressa kulki hauska maatuskanauha, jo se sai minut aavistamaan jotain upeaaa... Ensin silmiin osui todella kaunis syysvärityksinen Geisha-kortti. Outin korttiaskarteluja seurasin jo kauan ennen kuin aloin bloggaamaan, ja nyt minulla on yksi hänen tekemänsä kortti! Jo pelkästään siitä olisin ollut enemmän kuin otettu....mutta,mutta...Paketista löytyi myös ihana pieni tuoksupussi, mistä Outi titesitkään, että olen jo pitkään haaveillut Murun eteiseen haisukomeroon sellaista. Pussiin oli pistelty lintuja lintulaudalla ja taustakankaana oli ihanaa talokangasta. Lisäksi sain vielä erilaisia nauhoja ja ruusukkeita, ja pienen pussin laventelia, että saan itse tehtyä toisen tuoksupussin. Voi KIITOS Outi!!!

Surprise exchange gift from Outi,
who is gifted with both stitching and card making!


 Lisäksi postipoika oli tuonut taas yhden tilaukseni. Tilasin Ebayn kautta Frau Green Suppliesista ( varoitus: sisältää PALJON ihania askartelutarvikkeita! ) muovisia lankapuolia, rusetintekokoneen ( tiedän kuulostaa hassulta, mutta näyttäisi toimivan ) ja korttiaskarteluihin papereita.

My Ebay shoppings from Frau Green Supplies
Plastic bobbins were a bargain and they have lots of crafty stuff... =)


4 kommenttia:

 1. Voi, jokainen päivä kaipaa piristystä, mutta erityisesti ankeat semmoiset :)
  Hyvä, että laventeli kelpaa; noista tuoksujutuista ei aina tiedä, kun jotkut eivät siedä ollenkaan - kellä on astma tai migreeni tms. Mutta ajattelin, että kun on tuommoinen perinteinen luonnontuote, niin se on aika varma...

  Täällä on tänään ollut niin hellettä, että olen ihan pehmennyt, henkisesti ja fyysisesti. Käytiin Patskun kanssa aamupäivällä n. 5 km lenkillä, ja olin NIIN ylpeä, kun jaksoin juosta siitä noin viidesosan. Se on meikäläiselle paljon :D. Siitäpä riitti mielihyvähormooneita koko päiväksi, joten pistelin vielä sampleriani ja kuuntelin pari tuntia äänikirjamuodossa olevaa Tarua Sormusten Herrasta. Minulla on siis ollut varsin euforinen päivä. Mutta selitettävää joulupukille (viitaten pistelyyni blogissani), kyllä sitä aina on, tämmöisellä pirttihirmulla :D.

  VastaaPoista
 2. hello dear,
  very sweet gift..i love it
  and lovely shopping for you..great stash.
  keep well and have a lovely weekend xx

  VastaaPoista
 3. Wau mikä postipäivä sulla. Minä uskaltaudun kurkkaamaan Fraungreen kauppaa, toivottavasti ei tule kalliiksi...

  VastaaPoista
 4. Kivaa postia olet saanut, tyo tuoksupussi on ihana.
  Sinähän olet laittanut oikein neulan sauhuamaan tuon Gorjuss-työn kanssa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!