sunnuntai 14. elokuuta 2011

Birthday surprise and Miss Dog

Sain tällä viikolla aivan ihanan syntymäpäivävaihto-yllärin Lumiruusulta! Kuvat olen nyt napannut suoraan hänen blogistaan. Kuka tahansa ristipistointoilija hyppisi riemusta kattoon tällaisen saatuaan!
Mukana oli ihanat pistelysakset (ensimmäiset tuollaiset lajiaan minulla), kaunis Thea Governourin kitti, suklaata (tietysti,geishaa!) ja aivan ihana Jardin Priven sydän. Kiitos ihana uusi ystäväni!!!!
Lisää kuvia ja tietoa aiheesta löytyy Lumiruusun sivulta.
I received a birthday exchange from Lumiruusu. Pictures are from her blog.
There you can find more information about it.
I just love the Coeur de Brodeuse by Jardin Prive she made me!!!

Omia tekeleitä ei nyt ole esillä, olen tällä viikolla saanut käsityörintamalla hirvittävän vähän aikaiseksi, tai ainakin esiteltävää.. Alkuviikon olen siivonnut riisihärö-katastrofista toipuvaa kotiani ja torstaista eteenpäin olen potenut peri ikävää vaivaa, jolle päivystyksen lääkäri antoi nimeksi Tietzen oireyhtymä. Todella raju kipu rintakehässä, hengittäminenkin oli tuskaa... Nyt alkaa pikku hiljaa olo helpottua.

 Puikkopappi ihmetteli että syökö meidän Neiti tosiaan mustikoita? Kyllä! Ja vesimelonia, kesäkurpitsaa, tomaattia, vadelmia, kurkkua, jne. Toisia isommalla ruokahalulla toisia vain närppien. Neitihän on varsin tiukalla "dieetillä" jos niin voi sanoa. Neidin ruokavaliosta on poistettu kaikki nämä: possu, nauta, kana, riisi, vehnä, maissi, maito, muna. Jaa, mitä jää jäljelle? No kuivamuonana menee Britcaren Salmon Potato tai saman valmistajan Venison Potato. Herkkuina Neiti saa kuivattua kalaa: kuivattua turskaa ja tonnikalaa, (tonnikala on kyllä kissan nami, mutta jos ei kerrota sitä Neidille...) lohta aina kun meillä on, kuivattuja peuran ja jäniksen korvia.
Yritin Neitiä eilen kuvata tänne blogiin, mutta... Hän ei oikein ollut suostuvaisella päällä! ;)
"Anna mun nukkua"
"Mää en jaksa!!!"

"No olkoon, mä poseeraan yhtä kuvaa varten, VAIN YHTÄ."
There's not pictures of my own works at this moment. Beginning of the week I was cleaning my house finally after the mess the saw toothed grain beetles caused. Thursday I couldn't get up from bed properly since my chest gave me great pains. Went to see a Dr, he diagnosed it as Tietze syndrome. Now I'm on meds and recovering.
Since I can't post pics of my crafts, there is pics of Miss Dog. She didn't want to co-operate with me while I was taking pics.
Lisää kuvateksti

3 kommenttia:

 1. Hopefully, I will be able to see your crafts. I am looking forward to it.

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä vain ,mukavaa että sain ilahduttaa Sinua! :)

  Tykkään pistellä juuri tuon tyylisiä malleja,ja meillä sattuu vielä väri-makukin kivasti yhteen !! :D

  Mun lemppari aiheita rp-malleissa on söpöjen töiden lisäksi erilaiset talomallit,ja kaikki joissa on jotain rp-töihin liittyvää.
  Mua viehättää yleensäkin tälläiset samplerit tai Quaker -mallit joissa on esim. Pieni Täti kirjomassa,ja sen ympärillä sitten kuvoita ja kukkia,sydämiä,kissoja,lintuja tms.
  Nää Jardin P.t on ihania kun niissä voi helposti käyttää omia lankoja ,ihan mitä haluaa !

  Neiti Koira on niin suloinen ,ihana ,oikea kullanmuru! :)
  Eikös olekin haastavaa kuvata eläintä...musta tuntuu ainakin että just kun oon saamassa Kisuista hyvän kuva niin toinen liikahtaa tai sitten ei kumpikaan ole hetkeä paikallaan että sais edes Toisen kuvaan !!

  VastaaPoista
 3. i really love the birthday surprise..so sweet.
  miss.dog is so lovely..kisses xx

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!