maanantai 25. heinäkuuta 2011

Socks and Tatty Teddy

Loppu viikon pistelynä minulla oli mm. Lumiruusulta saatu Tatty Teddy with Pink Flowerpot. Suloinen nalle onkin jo lähes pistelty, paitsi.... Minä niin pidän Tatty teddyistä, mutta miten joku pistelijä voikaan näin inhota jälkipistojen tekoa??? Tässä siis kuva silittämättömästä ja lähes kokonaan rajauksia vailla olevasta nallesta.
This Tatty Teddy kit I received from Lumiruusu.
 I just adore Tatty Teddies but how can someone who just loves to stitch, hate so much backstitches??
Kaipasin välillä jotain yksinkertaisempaa käsillä tehtävää, joten kaivoin (lue: ostin ) bambupuikot esiin ja aloin neulomaan sukkia, ehkä niille jostain joskus ottaja löytyy. Valmiina on jo kaksi paria. Ensimmäinen pari on neulottu Novitan Nalle Marjaretki puolukasta puikoilla nro3.
Socks I knitted from this Novita yarn.
Toisen parin neuloin seiskaveikasta puikoilla nro3,5, väri oli 310 sellainen turkoosi/vaaleansininen, täältä löysin kuvan kerästä. Ohje sukkiin löytyi Ullaneuleista, ohje on nimeltään Nukkumaijan Unisukat.
Socks I knitted from Novita Seitsemän Veljestä color 310
 Nyt puikoilla on syntymässä Nallen Kukkaketo Kielosta naisen sukat. Varsiin tein yksinkertaista palmikkoneuletta. Neule jaollinen 5 silmukalla. 
1.krs. 1 n, 3 o, 1 n
2.krs 1 n, 3 o, 1 n
3.krs 1 n, ota 2silmukkaa eteen apupuikolle neulo 1 o ja sitten apupuikon silmukat oikein, 1 n
4.krs 1 n, 3 o, 1 n
Knitting work in progress.... Yarn Novita Kukkaketo Kielo

5 kommenttia:

 1. wow..lovely tetty teddy stitching..so sweet..
  i really love the scoks..they are so lovely and the lovely color too..well done dear xx

  VastaaPoista
 2. Ristipistot on mulle vähän tuntemattomampi laji,mutta kauniita ovat! Nuo sukat on ihania!

  VastaaPoista
 3. Ihailen aina muiden ristipistojuttuja, mutta en saa itse aikaiseksi...

  Kivoja sukkia nämä.

  VastaaPoista
 4. No se punainen, jonka kimpussa neuleineni olen, onkin varmaan samaa kuin mainitsemasi Marttojen juhlavuoden punainen Seiskaveikka. Tämä on nimittäin Nalle Aloeveran viimekeväinen poistoväri! Ostin sitä silloin kymmenisen kerää, kun sain sulovilénmäisen "halvalla". Boleromittainen villatakki siitä jo tuli kevättalvella, ja nyt sitten tämä. Nalle on minun mielestäni langoista paras, aloeverana myös miellyttävä ja kutittamaton.

  Nalleista puheenollen: Ja sinä sitten puolestasi neulot tuosta Kielosta... Minä tilasin sitä kanssa pari kerää - poistoissa oli Novitan klubikaupassa sekin. Kaavailin siitä jotain omenanvihreän Nalle aloeveran pariksi. Saas nähdä, mitä keksin :).

  Ja nalleista puheenollen, edelleen: Tatty on suloinen, ja saa jälkipistoista ihmeesti ytyä ja ryhtiä! En minäkään jälkipistojen ompelusta niin kovasti tykkää, mutta kyllä ne vaan tuovat ilmettä työhön, jotenkin aiheet ihan syttyvät eloon niiden myötä ja saavat syvyyttä!

  VastaaPoista
 5. Täällä kurkistelemassa kuulumisia.Ihania pistelyjä olet taas tehnyt ja sukkia.Minä en edelleenkään ole ehtinyt opetella pistelyä,mutta aikomus on kyllä.Jälkipistot kuulostaa ihan oudolta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!