torstai 2. kesäkuuta 2011

Taas uusi kissa...

Olen yahoo Margaret Sherry rp-ryhmässä ja toukokuun SAL oli Chocolate Cat hänen suunnittelemastaan Culinary Cats sarjasta. Minä kun NIIN tykkään nykyään kissoista, meinasi työn valmistuminen jäädä viime tippaan! Mutta sain sen tiistaina kuitenkin valmiiksi. Minulla on jo idea mitä tuolle valmiille pistelylle teen ja mihin se tulee... Arvaatteko??
Solmupistojen tilalle laitoin silmiksi DMC:n helmet ( seed beads ).


I belong to one of yahoo groups, Margaret Sherry Cross Stitch Group, quite fun place! Last month's SAL was one of her culinary cats, the chocolate cat. The aim was to stitch her on tea towel, since I didn't have any suitable towels, never the less I took part and stitched mine on piece of ecru aida cloth. I have already plans what to do with this cat... Guess???
Oh yes, the eyes look so big since I use seed beads instead of the french knots. They tend to be more likely the same size. :)

5 kommenttia:

 1. Voi miten kiva blogi täältä löytyi! Löysin tänne Lumivalko ja ruusunpuna blogista. Niin upea tuo pistelty kello, aivan mahtava. Samoista kukista ja väreistä taidetaan tykätä :)

  VastaaPoista
 2. Oi kun söpö kissa ja upea kello tuolla alempana tosiaankin! Minäkin löysin tänne Lumivalko ja Ruusunpuna -blogin kautta, aina niin mukava löytää uusia ristipistoblogeja :)

  VastaaPoista
 3. Your chocolate cat turned out so darling.
  Congrats!
  Thanks for being a follower.Me Too!
  God Bless ~
  Lenna

  VastaaPoista
 4. kiitoksia ihanastaa kassista,on jo kovassa käytössä :)
  henna

  VastaaPoista
 5. Veikeitä nämä kissat ovat. Itsekin olen haaveillut näitä pisteleväni, vaan vieläpä en ole yhtään ehtinyt.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!