torstai 5. toukokuuta 2011

Valmis pinkki kukka

...tai siis ainakin lähes! Pistelyn osalta kukka on valmis. Olen ylpeä itsestäni, että sain jopa tehtyä paljon vihaamani jälkipistot näin nopeasti. Kukkasesta on tarkoitus tulla Murun äidille äitienpäiväkortti, joten kävin eilen etsimässä Kärkkäiseltä ( kun oli ihan PAKKO hakea lisää muliinilankoja... ) korttipohjaa sille. Mukavaa korttipohjaa ei löytynyt joten ostin pinon vaaleanpunaista koho ruusupaperia ja teen kortin siitä itse. Saa toimia kortiipohjana myös oman äitini kortille, jonka esittelen sitten joskus myöhemmin.Ennen kuin annan itselleni luvan ryhtyä tekemään Joan Elliotilta saamaani teekannukelloa, olen päättänyt että minun on saatava vaaleanpunainen kukkakelllo ensin valmiiksi. Voi olla että joudun tekemään itse ohjeen reunoille vielä lisäksi jotain, koska kellopohjani on 20x20 cm ja tällä hetkellä työstä on tulossa noin 15cm leveä.


Ja ettei tekemiset vain lopu kesken... Tuli eilen postitse nämä paketit! Oli ihan pakko kun sain niin kovin halvalla.... * Pohtii: missä minä olen kuullut tuon ennenkin *

3 kommenttia:

 1. Heippa.Kiva kun kävit jättämässä kommenttia ja olit tullut lukijaksikin,niin löysin sitten tieni tänne.
  Ristipistotyöt ovat kauniita.Niitä olen monesti ajatellut opetella tekemään,vielä toistaiseksi se on jäänyt.Toinen mieleinen olisi kirjominen.Niin kauniita töitä molemmat.

  Ihanainen koira neiti.Minulla olisi koirakuumetta,mutta kun isännällä ei,ja meillä on tuo kanikin,niin olen toistaiseksi vain ollut kuumeessa.Meillä on aina ollut koira.Toissa syksynä jouduimme luopumaan Iina-koirasta,joka oli 13-vuotias.Mielestäni nyt olisi jo aika ottaa uusi koira,ehkä se jonain päivänä toteutuu.

  Mukavaa puuhastelua käsitöiden parissa.Nyt alan tutkiskelemaan blogiasi tarkemmin.Muuten on kiva lukea englannin kielistä tekstiä.Aika vähän tulee sitä luettua,aika hyvää treenaamista.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kukka-työ 1
  Olen niin tykästynyt vaaleanpunaiseen ja pastelliväreihin yleensäkin.
  Oletpa Sinä nopea pistelijä :)

  Ajatella että sait sen kellomallin niin pian!!

  Kävin tänään eläintarvike-liikkeessä ja ostin Kissa-tytöille hienon raapimis/kiipeilypuun
  ,tytöt on leikkineet sissä koko päivän ja oavt nyt ihan uuuvuksissa.
  Se on sisarusten 1v synttärilahja :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita ristipistoja :) Tuo on alue, joka ei ole minulla hallussa laisinkaan. Pitäisi ehkä kuitenkin joskus kokeilla

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!