torstai 19. toukokuuta 2011

Testi virkkausta

Nyt uskallan jo julkistaa kuvia yhdestä viime aikaisesta projektista. Sain olla yksi uuden mallin testivirkkaajista! Smooth Fox:n lukijaksi kannattaa liittyä, jos itseäsi kiinnostaisi olla mallin testivirkkaajana. Hän aina silloin tällöin etsii uusille malleilleen testaajia. Minä satuin huomaamaan yhden itseä kiinnostavan ja ilmoittauduin, ja olin yksi nopeimmista.
Virkkasin mallin nimeltä Smooth Fox's Baby Love Blanket. Oli mukava sujuva ohje. Ainoa mikä hieman aluksi häiritsi oli, että termit olivat amerikan englanniksi, mutta kun niihin tottui sujui itse työ vauhdilla. Omani virkkasin Novitan Miamista ja koukkuna oli 3,5 ( muistaakseni tai 4... ). Kun ohje tulee Ravelryyn linkitän sen tänne. Pitäisi tulla 20. päivä.
Vaikka et olisi kiinnostunut testaamaan ohjetta, löytyy hänen sivuiltaan paljon mielenkiintoisia ohjeita, suosittelen vilkaisemaan!
I was one of the test crocheters of Smooth Fox's Baby Love Blanket. If you are interested in testing new models, I'd recommend to follow Smooth Fox. She has quite few nice patterns available at her blog and in Ravelry.

3 kommenttia:

 1. Onpas kaunis virkkaus-työ,
  LOVE-on ihana yksityiskohta!

  Ihailen aina neule ja virkkuutöitä kun en ite osaa kumpaakaan.
  Tykkään kyllä katsella kauniita lankoja ja onneksi äitini neuloo ja voin ostaa hänelle nättejä lankoja lahjaksi...
  Lähden viikonlopuksi Etelä-Suomeen Mummin luo ja vien tuliaisiksi kaksi pientä OAY-ristipisto
  koristetta (Tyttön ja Pojana hiekkaranalla) ja
  Drops-(???joku nimi) sukkalankaa,iloista pinkkiä,valkoista ja turkoosia.

  VastaaPoista
 2. Malli vaikutti tutulta, mutta mähän olenkin virkannut tuon keskustan helmikuun blokissa :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!