maanantai 16. toukokuuta 2011

Sataa sataa ropisee

Tänä sateisena päivänä on kiva lukea teidän kaikkien ihanien uusien blogiystävieni hauskoja ja inspiroivia blogeja!  Ja vähän pistellä ja ehkä hieman virkatakin...
Me kävimme eilen Murun ja Neiti Koiran kanssa retkellä Huovilan Puistossa katsomassa miltä puisto näyttää näin keväällä. Kävimme siellä ensimmäisen kerran viime kesänä ja ihastuin paikkaan kovin, silloin oli kuuma helteinen kesäpäivä, joten jätimme kipuamatta korkealla korkealle mäen huipulle huvimajaan. Eilen sinne kipusimme ja näköalat olivat mahtavat. Täällä voit käydä ihailemassa (?) meidän retkikuvia enemmänkin. Pakko oli ottaa kuvia ja paljon, vaikka ei laatu olekaan mikä parhain.

Ovi joka johtaa.....

Urhea vaeltaja

Juomatauko, koko matkan Neiti muuten käveli ihan itse!

Patorakennelma

Näkymä yhdelle kolmesta lammesta
We went yesterday for a small day trip to one park. Here you can see more pictures of our trip.
Yesterday the weather was bit gloomy, today it's raining and it feels nice to just read your wonderful blogs and maybe stitch and crochet a bit. Thank God Blogger is working just fine again!!! :)

3 kommenttia:

 1. Minusta sade päivissä on aina jotain romanttisen tunnelmallista ..saa kuin "luvan " vain nauttia käsitöistä ja muusta kotona puuhastelusta.
  Talvellakin tykkään jos on oikein "kamala keli",pyryä ,räntä/vesi-sadetta ja myrskyä :D

  Puisto näyttää aivan upealta paikalta ,huvimajat lammen rannalla ..just mun makuun.

  neiti Koiran kimaltavat valjaat on tosi asialliset retkivarusteet !!
  Mikä on toi kätevä PINKKI-systeemi josta tarjoilet hänelle vettä ??!

  VastaaPoista
 2. Se pinkki-systeemi josta Muru (en minä...) juottaa Neitiä, on koiran juomapullo. Löytyy nimellä koiran juomapullo tai matkajuomapullo netistä. Erittäin kätevä; lenkki josta kantaa ja juoma-astia samassa. Me käytetään pitemmillä lenkeillä ja leikkiretkillä koiratarhaan. Neiti osaa jo tulla tönimään et hei anna sitä vettä ;)
  Puisto on Kärkölässä, todella tutustumisen arvoinen paikka (vähän kuin Aulanko Hämeenlinnassa).

  VastaaPoista
 3. Harvemmin tulee sanottua, että on kaivannut sadetta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!