maanantai 2. toukokuuta 2011

Pienoista edistymistä havaittavissa

Vappu meni meikäläisen osalta kovin väsyneissä ja hieman flunssaisissakin merkeissä. Jo viikon olen ollut epämääräisen flunssapöpön riivaama, enkä siis ole voinut Murun äidinkään luona sairaalassa vierailla.
Jotain pientä olen saanut kuitenkin aikaan...

Jokin aika sitten esittelin Murun mummulle tulossa olevan lukunutun. Päätin, että nuttu on saatava äitienpäiväksi valmiiksi, joten viikonlopun aikana neuloin siihen hihat valmiiksi, pyöröneuleena. Ja nyt yritän neuloa koko nuttua kiertävää resorireunusta. Sen jälkeen olisi enää edessä hihojen paikoilleen ompelu, nappien etsintä ja niiden ompelu.
Aloitin, taas vaihteeksi niinpä niin, uuden pistelyn. Kovasti tuo mystiseltä näyttää, mutta kello siitä olisi tarkoitus syntyä!


Ristipistokelloista puheen ollen... Olen jo jonkun aikaa haaveillut pisteleväni Joan Elliottin suunnitteleman sinivalkoisen kellon, jonka ohje löytyi taka vuosina Quick & Easyn joululiitteestä. Ongelmana vain on ollut, että ohje on perin epäselvä, useampaa eri sinisen sävyä ja malli vain väreissä ilman symboleja. No viikonloppuna tämä tyttö kaivoi esiin kyseisen suunnittelijan sähköpostiosoitteen ja lähetti aiheeseen liittyen ystävällisen tiedustelun. Yllätyksekseni hän vastasi jo samana päivänä ja lupasi lähettää postitse ilmaiseksi minulle kyseisen ohjeen, kysyi vielä haluanko sen mustavalkoisena vai värillisenä. Kuvia aiheesta myöhemmin.

Neiti Koira ilmeisesti väsähti kovin Murun luona vietetyn viikonlopun aikana. Ainakin siltä tuo illalla kotiintulon jälkeen näytti! Neiti Koira on rodultaan Shih Tzu ja kovin on tietoinen itsestään ja kauneudestaan, jopa tällaisena helppohoitoisena lyhytkarvaversiona.


Ja ettei vain askartelumateriaalit loppuisi tältä naiselta kesken, sain Murun isältä "hieman" kuparilankaa. Määrä näyttää pieneltä, mutta metrejä on useampi.

3 kommenttia:

 1. Olet todella taitava neulomaan,jaksan aina ihailla tuota ihmettä että joku saa
  kerästä lankaa aikaan upeita luomuksia.
  Multahan tosiaan puuttuu päästä se jokin osa jolla opitaan kutomaan tai virkkaamaan ?! O_O
  mutta ei ,haittaa -eihän kaikkien tarvitse samoja asioita osatakaan,eihän ?

  Olitpas sinä tosi reipas kun otit suoraan suunnittelijaan yhteyttä ! :)
  -toisaalta vaikka kysessä onkin tunnettu ja arvostettukin henkilö hän oli varmaan tosi mielissään että joku on noin kiinnostunut hänen mallistaan että ottaa yhteyttä vielä monta vuotta mallin julkaisemisen jälkeen !

  Ihminenhän hänkin on vain ja elää omaa arkeaan
  -
  kuka tietää vaikka s.postisi olisi häntä ilahduttanut enemmän kuin osaamme edes arvata ??!

  Hyvältä nayttää kello r.p.n aloitus.

  Minä osallistuin vuoden vaihteessa siihen Crazy january challengen jossa aloitettiin 15 päivän aina uusi työ jokapäivälle..
  eli mulla on siitä jäljellä vielä 13 keskeneräistä + aiemmin aloitetut .
  Yhteensä siis yli 20 !!! ?? :D

  VastaaPoista
 2. Tervehdys ystäväni luettelo bloguda hyvin onnellinen olurum.teşekkürler sivu on ollut käyntiä

  VastaaPoista
 3. Hei, tosi kiva, että saat ohjeen koodeilla. Kyllä ne usein on paremmat kuin värilliset, varsinkin jos on paljon samasta väriskaalasta! Minullakin on ollut joitain malleja, joita olen ihaillut ja olisin ehkä halunnut aloittaa pistelemän, mutta sitten kun olen katsonut ohjetta, niin onpa jäänyt...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!