maanantai 30. toukokuuta 2011

Kukkakello

Nyt se on sitten valmis! Murusta tuli eilen verhoilija ( monen muun ammattinimikkeen lisäksi ) kun hän pingotti valmiin työn pohjan päälle ja kiinnitti. Enkä itse voi ainakaan muuta sanoa kuin että kaunis tuli!
Se oli meidän kellotehtaan toinen kello, kolmas tulee jossain vaiheessa. Se Joan Elliottin suunnittelema sininen keittiön kello.
Kuvat kellosta on tällä kertaa otettu omalla parvekkeella, minun kesäisessä käsityöhuoneessa. Aurinkoisina päivinä ei sinne iltapäivänä ole kyllä asiaa, olo on kuin viidakossa.Perimmäinen hirviötä muistuttava kasvi on bataatti.

Sain ystävättäreltä rakastamiani sireeninoksia. Tulihan käyttöä isolle Iittalan maljakolle!
Yesterday dear bf finally made my stitching work into a clock. And I'm proud of how it ended up looking. I photographed in my summer room, my balcony, where I do my crafting works especially in the mornings.
My friend brought me yesterday some branches of lilacs which I just love!

7 kommenttia:

 1. Nätti kello ja kivoja tunnelmia.

  VastaaPoista
 2. Kertakaikkiaan on ihana kello. Minä haaveilen joskus tekeväni tuollaisen sinisen keittiööni.

  VastaaPoista
 3. Uskomattoman kaunis!
  Tuossa aivan ikkunan alla kasvaa yksi syreeni ja nupuissa on aavistus sinertävää, kun oikein tarkkaan katsoo, ei kuki pitkään aikaan....

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti kello! Hauska tuo bataatti :)

  VastaaPoista
 5. Upea työ!
  -en ole ikinä nähnyt noin hienoa
  r.p-työnä toteutettua kello :)

  Ihanat värit ja niin tarkkaa työtä kun tuo malli yhtään anna "anteeksi" vaan joka ainoa pikkuinen pisto täytyy olla kohdallaan.

  Kivoja kukka-kuvia parvekkeelta,utelias kysyy että mitä tuossa on esikasvatuksessa ja onko ruukuissa jotain yrttejä?!

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia! Ikkunalla kasvaa ensin kaksi pelargoniaa, sitten ruukku köynnöskrasseja ja viimeiseksi nyt vielä (ystävättären mukaan) hattivatilta näyttävä bataatti (kasvatan ensimmäistä kertaa, googlettamalla selvisi että pitäisi olla varsin kauniskukkainen ja runsaskasvuinen köynnös). Valkoisessa muoviastiassa on salaattia, en tiedä koulisiko ne vai ei... Sen takana jo aiemmin esitelty kori yrtteineen, tosin ruohosipuli näyttää päättäneen kuolla. Kuvan ulkopuolelta löytyy orvokkeja, valkoinen ruusu ja esikasvatuksessa olevia kesäkurpitsoja. Ja ei, kaikki nämä eivät jää minun parvekkeelleni!!

  VastaaPoista
 7. The clock turned out beautifully. Pretty flowers, too.

  Meari
  www.meari.blogspot.com
  (who blogger won't let comment normally)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!