perjantai 8. huhtikuuta 2011

Otoksia koruista

Tässä lupaamiani kuvia keskiviikkoaamun koru-urakoinnista.
Lukuunottamatta muovihelmiä, on kaikki helmet ja kivet hankittu Lahden kivi- ja helmimessuilta. Hopea / hopeoidut osat olen tilannut netin kautta. Koruissa olevat ketjun pätkät olen tenhyt lenkeistä itse.

Nämä vaaleanpunertavat kivet epätasaisineen pintoineen houkuttivat minua suunnattomasti ja päädyin tekemään niistä kaksiosaisen riipuksen. Kivien nimiä en valitettavasti tiedä, ovat ostettu messuilta kiinalaiselta kauppiaalta. Ensin ajattelin niiden kaipaavan kiilloitusta, mutta pelkän pesun jälkeen ne näyttävät mielestäni ihanilta. Tarkoitus olisi liittää riipus mahdollisesti hopeiseen papuketjuun.


Korvakoruja ei voi koskaan olla liikaa!! Eikä varsinkaan persikan/ vaaleanpunertavia... =)
Näissä korvakoruissa on käytetty makeanveden helmiä, fasetti hiottuja lasihelmiä ja "timantti"muovihelmiä. Luonnossa aivan ihanaa bling-blingiä. Näitä tulee varmasti tehtyä hieman eri väreissä myös myyntiin. Toisiin korvakoruihin tein tarkoituksella lenkin myös alas, tuo hieman erilaista näyttävyyttä ja lisää myös mahdollisuuksia.En ole aivan varma onko näiden korujen helmet akryylia vaiko lasikuitua, mutta joka tapauksessa mielestäni ne olivat kauniita. Pisaran mallisia on myös vihreänä, eivät vain olleet mukana kuvattavana.
Neiti Koira ei ollut kovin kuvauksellisella päällä tänään. Taitaa murjottaa karvojensa menetystä. Mamsun elämä vain helpottui huimasti.... Siis mamsu taitaa olla "hieman" laiska.
Tässä kuitenkin jonkunlainen otos paljon paljon pienemmästä Neiti Koirasta.

2 kommenttia:

 1. Oi.miten kauniita koruja!
  Olen aina Käsityömessuilla ihaillut helmiä,
  varmasti mukavaa suunnitella noita.

  Neiti Koiralla on varmaan nyt kevyempi olla kun on trimmattuna kevyemmmässä kevät-puvussa :)

  VastaaPoista
 2. Oi, noi pisaranmalliset korvikset on ihanat! =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!