keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Pääsiäistä kohti

Jotain valmistakin olen saanut aikaan. Cross Stitcherin vuoden 2005 Helmikuun numerossa oli hauskoja Margaret Sherryn suunnittelemia tipuja.


Mielestäni tiput olivat kovin sopivia pääsiäiskoristeiksi. Ja vihdoin sain yhden niistä valmiiksi. Vielä en tiedä tuleeko toinen samanlainen, sillä tarkoituksena olisi pistää ne kaitaliinaa koristamaan. Tässä kuva kanasesta valmiina.


Elämäni ensimmäiseen flat foldiin löysin ihanan pääsiäispupun täältä. Ihan alussa on pupun kirjonta vielä.


Eilisen aamun väkersin koruja. Niistä kuvia myöhemmin, kun saan jonkun ottamaan kuvat omaa kännykameraa paremmalla laitteella. Innostuin myös tilaamaan Ebayn kautta ison kasan lisää korumateriaaleja. Sieltä on tulossa niin helmiä kuin lukkoja ja kaikenlaista kivaa. Pitäisi kai kohta oikeasti alkaa etsimään koruille kiinnostuneita ostajia / myyntipaikkaa...

Neiti Koira on menossa perjantaina trimmaajalle, joten tässä kuva Neidistä rusetteineen päivineen vielä toistaiseksi pitkäkarvaisena!! ...Murun sanojen mukaan: " kovasti on pinkkiä " =D


2 kommenttia:

  1. Voi, kun onkin raikkaan keväinen pääsiäispistely :)
    Ja tuo koira on kertakaikkiaan hurmaava! En kyllä ymmärrä, miten tuommoisen kanssa jaksaa käydä lenkillä - ts. lähinnä pestä sen lenkin jälkeen. On niin pikkuinen maavara ja niin ihanat karvakiehkurat. (Trimmaileminen voi tosiaan auttaa.) Meillä on iso maavara ja karvaakin paksulti, muttei kovin pitkälti, ja silti Patsku ehtii kummasti kerätä mahanalusen mustaksi kuratiellä :D.

    VastaaPoista
  2. Voi kun sitä ollaan sievänä ja ihan rusetti päässä! Tuo ristipistotyökana munineen on hieno. Minäkin tein nuorena paljon ristipistotöitä, mutta nyt yli viisikymppisenä en tahdo ikein kunnolla nähdä. Vaatii liikaa tihrustelua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!