keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Kaikenlaista pientä

Eilinen päivä ja tämä aamu ovat olleet kovin tuottoisia, ain välillä tulee sellaisia pieniä pyrähdyksiä.
Tänään on Neiti Koiran 1-vuotispäivä ja leivoin sen kunniaksi mansikka-raparperimuffineita, suoraan uunista otettuina olivat kovasti hyviä kun ystävättären kanssa vietettiin pieni kaffehetki.

Today is my dog's birthday so I made some strawberry-rhubarb muffins.


Ystävän mukaan lähti eilisen postauksen punertava pääsiäismuna-kortti ja kaksi tiskikukkaa. Toisen tein Novitan Freesia-langasta ja toisen Coatsin Red Heart Eco-Cotton Blendistä (oli Anttilassa tarjouksessa joku aika sitten).

Here are knitted dishcloths that I made yesterday evening and this morning. I gave them to a friend with the red-shaded stitched egg-card for Easter. 




Eilen postipoika toi kivaa postia. Jokin aika sitten tilaamani posliiniset maatuskat saapuivat. Olivat niin suloiset, että oli heti pakko väkertää itselle korvakorut. Mielestäni eivät oikein muuta kaipaakaan. Vaikeita kuvattavia vain, valo heijasti posliinista kovin.

Sometime ago I ordered some porcelain matryoshka dolls and they arrived yesterday. They were so sweet that I just had to make a pair of earrings for myself straight away. 



Joku aika sitten Lankapirtissä oli esillä suloisia barbin mekkoja. Jo aiemmin neuloin yhden barbin villapuseron, eilen sitten puikoilla syntyi Nallen Kukkaketo jämälangasta Matleenan ohjeilla barbin mekko.

I also knitted yesterday a dress for a barbie doll from some left over yarn.




Innostuin joku aika sitten tilaamaan itselleni Me Naiset- lehden ja tänään toi posti tullessaan taas yllätyksen, Lumenen tilaajalahjapaketin! Mukana niin ripsiväriä kuin valokynä ja aina niin tarpeellinen peitevoide tummille silmänalusille. :)

Mailman brought this package of Lumene products today. It was a present from a magazine I ordered recently.

2 kommenttia:

  1. Jaa-a, muffinsseja sullakin :D
    Minä kanssa tilasin samanmoisia maatuskoita, violetteja ja oransseja, mutta en taida käyttää korviksiin, tuntuivat painavan hieman liikaa minun makuuni... Ehkäpä löytävät paikkansa pistelyiden koristeina joskus, saa nähdä. Maatuskat ovat kyllä aina söpöjä :D - Niin, ja tiskikukat myös; ja niitä onkin hauska neuloa!

    VastaaPoista
  2. Olá Sari

    Muito bonito este trabalho.

    O meu casaco é mesmo todo em crochet .

    Feliz domingo de Páscoa!
    bjs
    Nélia

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!