maanantai 11. huhtikuuta 2011

Barbille paita ja SAL:n edistymistä

Matleenan Lankapirtin blogissa näin ihania mekkoja barbille neulottuna. Siitä innostuneena päätin itse yrittää neuloa edes jotain pientä barbikivaa. Niinpä syntyi jämälangasta villapusero.


Novitan Nallen langan jämät on jääneet joskus viime syksynä, kun neuloin itselleni nämä unisukat. Kuva otettu jo käytössä olleista ja pesussakin käyneistä sukista.


SAL-pistelyni ei ole paljoa edennyt, kun huomasin että lankavarastostani puuttuu pupua varten paria eri ruskeaa ja yhtä sinistä. Mutta näin pitkälle olen päässyt. Vaikka itse sanonkin, tulee tuosta pupusta ihanan keväisen nätti.


Echevetten ohjeella tehty vaaleanpunainen jänis alkaa sekin edistyä, joskin alkaa olemaan taas runsauden pula näiden töiden kanssa.


Tarkoitus olisi tehdä molemmista pupuista pääsiäisaiheiset flatfoldit. Katsotaan nyt miten aika riittää!! :)

Eilinen päivä meni Helsingissä. Olin Lahtelaisen Pihlaja-kuoron mukana Venäläisiä tapaamisia- tapahtumassa. Päivä oli minulle varsinainen venäjän kielikylpy, mutta hauskaa oli. Siltä reissulta tuli taas lisää ideoita.... Tässä muutama kuva tapahtuman esiintyjistä.

Tässä kuvassa Lahden Pihlaja-kuoro esiintymässä. Kuoro sai raikuvat aplodit ja yleisö olisi halunnut heidän uudestaan lavalle.


Neiti Koira ei edelleenkään vaikuta kovin tyytyväiseltä uuteen turkkiinsa, vaikka vauhtia riittääkin entistä enemmän. Nyt sentään antoi jo hieman kuvata itseään.


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!