maanantai 7. maaliskuuta 2011

Kori ja pari rasiaa

Nyt ei ole esitellä mitään käsieni tuotoksia. Olen toki valmista viikonloppuna saanut, mutta kuvien suhteen ne ovat vielä hys-hys. Tosin viikonlopusta suurin osa meni sängyn pohjalla lepäillessä, kun olo ei suinkaan kohentunut, pikemminkin päin vastoin. Jouduin eilen käymään päivystyksessä hakemassa antibioottikuurin poskiontelotulehdukseen. Taisi minun tautini hermostua meidän perjantaisesta ostosretkestä. Kaupoilla meni kieltämättä kauan, mutta jouduimme etsimään Murulle puvun ensi viikonlopun hautajaisia varten ja kaikkea muutakin tarpeellista. Itse kävin metsästämässä paikallisessa Sinooperissa DMC:n muliinilankoja Geishaa varten, mutta he eivät myyneet Light Effects-sarjaa ollenkaan, niinpä tilasin kyseiset langat netin kautta. Ehkä ne tulevat jo keskiviikkona ja saisin Geishan valmiiksi tällä viikolla.

Ristipistotyöni kulkee lankoineen mukana paikasta toiseen tällaisessa Doven rasiassa. Rasia on vähän koristeeton mutta pidän kannessa olevasta ikkunasta, kompaktista koosta ja helposta avaamisesta ja sulkemisesta. Rasiassa on sisällä pinkki aikoinaan Cross Stitcherin lukijalahjana saatu neularasia, joka on osoittautunut melkoisen käteväksi.


Varsinkin pienemmät neuletyöt kulkevat helposti automatkoilla mukana tässä korissa ja niin minä voin neuloa niin autossa kuin kyläillessäkin. Tämän korin paikka on Murun luona, jossa se myös palvelee lankakorina lattialla, koska Neiti Koiralla on kissamaisia taipumuksia varastaa lankakeriä.


Murun luona käsityötarvikkeiden "pien" säilytysrasiana toimii myös tällainen kirjanmallinen laatikko, jonka löysin jostain halpakaupasta joulun tienoolla.


1 kommentti:

  1. Tuohan on hauska tuo kirjarasia. Heti aloin miettiä, miten tuolliasen voisi tehsä itse.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!